Inbjudan Planeringskonferens

29 AUG 2014 14:21
Hej allihop!
VIKTIG INFORMATION!
Inbjudan till planeringskonferens. Varbergs Stadshotell, lördag-söndag 29-30 november. För Dig som är aktiv i föreningen inom antingen styrelse, kommitté eller som spelare (seriespel i något av lagen).
  • Skapad: 29 AUG 2014 14:21

När?: Lördag-Söndag 29-30 november.
Var?:  Varbergs Stadshotell
Vem?: För Dig som är aktiv i föreningen inom antingen styrelse, kommitté eller som spelare (seriespel i något av lagen).

Anmälan: Senast söndagen den 21 september via mail eller telefon till undertecknad (se sidans nedre kant). Preliminär bokning av 20 platser är genomförd, men för att vi skall veta exakt antal medverkande vill vi att Du/Ni anmäler er enligt ovan.

Syftet med helgen är att vi skall planera kommande säsong för att höja nivån på den verksamhet som vi bedriver och skapa tydlighet för att underlätta genomförandet för oss själva och föreningen. Tävlingar (datum, träning, laguttagning o.s.v.), kommittéuppdrag (exempelvis Bangolfskola) och ansvarsområden (vem som sköter vad och när) är några av de ämnen som kommer att diskuteras.

Gemensam avfärd från Askim sker på lördag morgon. Hemresa vid lunchtid på söndag.

Askims Bangolfklubb står för logikostnaden. I detta ingår förbokad mat och övernattning.

Detaljerat schema kommer att komma ut innan avresa.

Att tänka på innan avfärd: Titta över och tag med egen planering! Prata med sambo, semesterplanering på arbete o.s.v. Vi kommer att vara ute i relativt god tid, vilket förhoppningsvis underlättar och möjliggör schemaläggning och planering utifrån bangolfens perspektiv.

Idéer och tankar om vad som skall diskuteras är mer än välkommet (gärna redan i samband med anmälan så att vi som håller i upplägget vet hur vi ska disponera och planera tiden)! Vad är bra, vad kan göras bättre?

David Gustavsson, sammankallande ungdomskommittén.Tel: 076-8032455 Mail: This is a mailto link

Skribent: David Gustafsson