Askim i topp efter omgång 2

23 JUN 2009 22:33
Efter sol och regn kom serieledningen.
  • Skapad: 23 JUN 2009 22:33

Även om vi inte fick bo hos Brodd hade vi en trevlig helg i Trollhättan där första och andralaget bodde tillsammans.

Vi började direkt med en förlust mot hemmalaget Laxen då laget inte nådde upp till normal standard. Skammen var total men vändningen kom efter en glace utan strössel. Vi vann de resterande matcherna där den tuffaste bataljen kom mot Växjö. Efter helgens spel leder vi nu getingboet i Div. 2 södra B med två poäng. Enligt Brodden så var motgången total även denna helg medan Peter påstod att det var en coachseger.

Andralaget vevade på Trollhättans Eb banor. Utgången i denna serieomgång är det ingen riktigt som vet. När vi förhörde oss om resultatet under söndagen fick vi höra allt från att de tog 2 poäng till att de tog 5. För nuvarande verkar det som om de tog det senare trots att de bara var fem som spelade.

Skribent: Magnus Carlsson