Första omgången utav serien

19 MAJ 2012 16:23
Seriespelet i Växjö blev ingen strålande succé så nu ligger hårt arbete framför oss i förstalaget.
  • Skapad: 19 MAJ 2012 16:23

För att bara summer tävlingen lite kort så kan vi konstatera att vi vann 2 matcher; dessa mot Uddevalla och Kalmar. Detta resultaterade i en fjärdeplats i serien där Växjö ligger i topp på 10 poäng. Konstigt nog så var det faktiskt lagets två högsta varv som vi vann våra matcher i.

Lite tråkigt, förutom resultatet, var att vi vek ner oss lite för lätt i någon match och det positiva måste ändå vara vår goda lagstämning som vi trots allt höll uppe.

Lite anmärkningsvärt var ändå att vår kära Marcus Brodd blev klockad sisådär sex gånger under sista varvet, honom veterligen. Kanske har han gått om och blivit den långsammaste i klubben på att veva.

Det finns utrymme för förbättring till nästa omgång som spelas hemma på Askims EB där vi planerar att ta många poäng och avancera uppåt i tabellen. Dock så är det tydligt att vi behöver lägga ner mycket träning.

För detaljerat resultat se denna länk

Skribent: Magnus Carlsson