Klubbmästerskap MOS 2020

13 SEP 2020 15:15
Välkomna till 2020 års klubbmästerskap på MOS! Söndagen 4 oktober 2020 klockan 9 träffas vi för att spela två varvs klubbmästerskap i Slottsskogen. Fritt bollval, och vi spelar 18-hålsvarv.
  • Uppdaterad: 13 SEP 2020 15:15

KM på MOS

Askims BGK inbjuder till KM på MOS, klockan 9 den 4/10 2020.

18 banor

Under coronasommaren 2020 har vi i Slottsskogen vid några tillfällen träningstävlat på antingen röda eller blåa 12-hålsslingan då vi inte kunnat stänga ned anläggningen för allmänheten. På klubbmästerskapet tänkte vi för första gången spela de 18 banor som är den egentliga tävlingsanläggningen. Se bifogad banskiss.

Minigolfbollar

Under sommaren har vi enbart spelat med golfboll. Nu på KM tänkte vi spela med valfria bollar för första gången.

Säkerhetsåtgärder

• •Tänk på att corona fortfarande sprids - visa hänsyn och håll avstånd.
  • •Känner du dig det minsta sjuk eller febrig stannar du självklart hemma.
  • •Är du, eller någon närstående, i en riskgrupp? Stanna hemma.

Spelform

Klubbens MOS-anläggning i Slottsskogen, Göteborg. 18 hål. Individuellt, alla spelar två varv. Anmäl dig på plats eller till Gunnar Bengtsson (This is a mailto link).

Skribent: Gunnar Bengtsson