Mycket bra start av Askim i inomhusseriens första omgång.

23 NOV 2016 15:22
Representationslaget i topp!
Vi vann övertygande de sex första matcherna innan det tyvärr blev förlust i sista matchen och därmed toppar föreningen tabellen i högsta serien (div 1), med samma poäng (12) men bättre slagantal än Skoghall.
  • Skapad: 23 NOV 2016 15:22

Helgens spel slutade med sex segrar av sju matcher!

Första matchen började lite underligt med byte redan på bana 1, eftersom Robert Skyttberg på grund av familjeskäl var tvungen att lämna, men den vanns över Göteborg komfortabelt med hela 15 slag. (175 -190). Bäst i laget var Ulla Forsman på 34 slag.

Andra matchen mot Nässjö var aldrig jämn och det blev en enkel vinst med 17 slag. (173 -190). Bäst i laget var Ulla på 33 slag.

Tredje matchen mot Gullbergsbro andralag slutade med seger 171 mot 177 i en match vi kontrollerade bra och där hela laget spelade väldigt stabilt. Bäst i laget var Pauli Kuikka 33 slag.

Fjärde matchen mot Skoghall, som vi historiskt sett haft väldigt svårt mot. Denna gång var det dock inget snack om saken utan det blev en ren överkörning i en näst intill perfekt genomförd match och seger 168-184. Andreas Carlsson var bäst på 32 slag

Söndagen började för Askims del att vi i match fem ställdes mot Kungälv och det finfina spelet fortsatte då laget fick till helgens lägsta resultat och matchen vanns med 13 slags marginal. (166-179). Återigen Ulla bäst och denna gång på tangerat banrekord 30 slag.

I den sjätte matchen stod Jönköping för motståndet och matchen vanns med 6 slag. (177 mot 183). En match där vi inledde lite trevande och spelet stämde inte lika bra men vi lyckades hålla undan. Ulla bäst på 32.

I match sju mötte vi Gullbergsbros förstalag och då de spelade bra och vi spelade hyfsat men alla inte nådde de riktiga höjderna blev det en förlust med sju slag. (175-168). Bäst i laget Gunnar Bengtsson på 32 slag,

Omgångens stjärna! Ulla Forsman för sitt fina spel, bäst totalt på 33.4 i snitt, och därigenom bidrog hon med ett lugn till lagspelet som detta genererade under seriespelet.

Alla i laget gjorde en berömvärd insats, både i spelet men också i sekretariatet där vi hjälpte Said som skötte tävlingen efter att Daniel fått kasta in handduken efter att skött det hela vid inledningen på lördagen.

De spelare som såg till att Askim leder tabellen var Jens Bergström, Gunnar Bengtsson, Andreas Carlsson, Ulla Forsman, Pauli Kuikka och Robert Skyttberg där både Ulla och Andreas var i topp på raka listan.