Mycket bra start av Askim i seriespelets första omgång.

19 MAJ 2015 14:38
Både representationslaget och andralaget i topp!
  • Skapad: 19 MAJ 2015 14:38

I division 3 toppar föreningen tabellen, med samma poäng (8) men bättre slagantal än både Hårdton och Borås.

Vi vann övertygande fyra av de fem matcherna men i toppmatchen mot Hårdton blev det en knapp förlust 138 mot 136. Alla i laget gjorde en berömvärd insats, både i spelet men också i sekretariatet då vi även skötte tävlingen själva.

De som deltog var Robert Skyttberg, Said Morell, Pauli Kuikka, Ulla Forsman, Louise Ek och Mats Eisenschmidt där den sistnämnde var den bäste spelare av alla under helgen då han vann den raka listan överlägset genom att vara ende spelare med grönt snitt.

UK/Coach beskrev represenationslaget insats enligt följande:

Helgens spel slutade med sex segrar av sju matcher!

Första matchen vanns över Olofström med 1 slag 116 mot 117 och bäst i laget var Marielle Svensson och David Gustavsson med 21 slag vardera.

Andra matchen mot Sjöviken slutade med förlust med 7 slag 124 mot 117. Vi spelade sådär överlag och avslutade katastrofdåligt! Bäst i laget var Linus Sundström på 22 slag

Tredje matchen mot Gullbergsbro slutade med seger 107 mot 116, en näst intill perfekt genomförd match och vi var aldrig hotade!
Bäst i laget var Marielle och Linus på 19 slag

Fjärde matchen spelade mot Perstorp och slutade med seger 13 slag 109 mot 122.
Matchen började trevande men efter i princip felfritt spel på andra halvan var vi aldrig hotade.
Linus var bäst på 20 slag

Match nummer 5 spelades mot Kungälv och vanns med 1 slag 109 mot 110
En i kylan välspelad match.
Linus och Peter var bäst på 21 slag

I den sjätte matchen stod Uddevalla för motståndet och matchen vanns med 8 slag 111 mot 119. En match där vi inledde lite trevande för att sedan hitta tillbaka och kunde stänga ganska lätt.
Bäst i laget Peter på 21 slag

I match sju vanns det över ett Åstorp med 9 slag 115 mot 124! En ganska avslagen tillställning då motståndet inte bjöds riktigt!
Bäst i laget var Peter och Jens på 21 slag

De som deltog och representerade föreningen på ett förtjänstfullt sätt denna omgång var Peter Eisenschmidt, Jens Bergström, Gunnar Bengtsson, David Gustafsson Linus Sundström, Marielle Svensson samt coach Daniel Langenes

Omgångens stjärna!
Linus Sundström för sitt fina spel, bäst totalt på 21.6 i snitt, men framförallt för det lugn och den kyla han visar när det gäller som mest i jämna lägen!