Rapport Spetsamossen Open Växjö

07 MAJ 2012 16:46
Som träning inför nästa veckas seriespel på Växjös banor åkte förstalaget (delar utav) ner och spelade Spetsamossen Open Växjö.
  • Skapad: 07 MAJ 2012 16:46

Laget anlände på lördag förmiddag och lade sedan ett antal timmar träning på deras mycket fina, fast lika prövande banor. Det gällde snabbt att försöka hitta rakslaget, antingen med ordinarie sving eller reservsving. Trots detta och orkanvindar så gick träningen på det hela bra, förutom möjligtvis för Pierre som smet iväg och lekte med kamelerna vid sidan utav anläggningen mest hela tiden.

Resultatmässigt på tävlingen så finns det inte så mycket att säga. Detta var en mycket viktig genomkörare inför första omgången utav serien som spelas just på dessa banorna och det finns ingen bättre träning än att ha tävlat på banorna. Resultaten var varierande, dock överlag lite för höga. Pierre Zetterlund lyckades vinna A-klassen efter att han snittade grönt och Magnus Karlsson tog hem silvermedaljen i B-klassen trots att han bara nästan kom in på grönssnitt (hade bara behövt gå sisådär 6-7 slag lägre per varv).

Utförligare resultat kan hittas på http://ba.svbgf.se/2306/result.htm

För att knyta ihop detta till serien så känns det som att vi nu kommer väl förberedda och med en laganda på topp. Hur det går märker vi först på söndag.

Skribent: Magnus Karlsson