Tredje omgången av inomhusserien 2014-2015 är avgjord!

25 FEB 2015 09:11
Då var det dags för seriespel igen och denna gång på hemmaplan på våra fina EB-banor i Grimmered 7-8 februari.
  • Skapad: 25 FEB 2015 09:11

Vi låg på en 6:e plats inför helgen vilket vi inte var nöjda med, men med tanke på hemmaplansfördelen så har vi förhoppning om att klättra i tabellen.

Lördag

I första matchen ställdes vi mot Gullbergsbro 2 & redan från start visade vi att vi blir att räkna med denna helg. Vi tog en betryggande ledning som vi sedan aldrig släppte och kunde deffilera i mål. Segersiffrorna skrevs till 110-124.
Lagbäst var Gunnar på 20 slag.

Andra matchen var mot Kungälv 1 och vi fick inte den start vi önskade, men som tur var spelade dom inte heller bländande. Dom hade några slags ledning, men vi kämpade på och gav oss aldrig & fick med oss 1p till slut. Siffrorna skrevs till 116-116.
Lagbäst var Linus på 19 slag.

Tredje matchen var mot Gullbergsbro 1. En välspelad match där det inte bjöds på någonting. Vi gjorde vår klart bästa match för helgen, men fick (bara) med oss ett oavgjort resultat. Siffrorna skrevs till 107-107.
Lagbäst var åter igen Linus på 19 slag.

Fjärde och sista matchen för dagen var mot Uddevalla. En jämn och bra match till en början, men ju längre matchen led så tog vi slag efter slag och kunde enkelt vinna till slut. Segersiffrorna skrevs till 110-125.
Lagbäst var David och Linus på 20 slag.

Söndag

Femte matchen och dagens första motstånd var Jönköping. Vi fick en dålig start samtidigt som dom spelade bra. Dom fick en betryggande ledning som dom sedan aldrig släppte utan kunde vinna komfortabelt. Vi gjorde vår sämsta match för helgen. Siffrorna skrevs till 112-121.
Lagbäst var Peter på 22 slag.

Sjätte matchen var mot Skoghall. Ett lag som har världens bästa bangolfare & flera landslagsmän. Men vi vet att när vi spelar på den nivån vi kan, så går inget lag säkert. Tyvärr fick vi åter igen en dålig start och mot ett lag av denna kalibern har man inte råd med det. Även om vi krigar på så kommer vi aldrig ifatt utan siffrorna skrevs till 110-118.
Lagbäst var Linus på 19 slag.

Sjunde och sista matchen var mot Kungälv 2. Vi fick äntligen till spelet igen och tog ett tidigt grepp om matchen med bra spel, och kunde gå mot en promenadseger. Segersiffrorna skrevs till 113-133.
Lagbäst var Gunnar på 20 slag.

Ska vi summera helgen så tycker jag vi gör en helt klart godkänd omgång. Vi klättrade en placering och ligger nu på femte plats. Vi kämpade väl och gav oss aldrig & viktigast av allt (vi hade en rolig och trevlig helg tillsammans).

Tabellen efter tredje omgången:

Skoghall BGK 34p

Kungälvs BGK 1 29p

Gullbergsbro BGK 1 29p

BGK Jönköping 29p

Askims BGK 19p

Kungälvs BGK 2 16p

Gullbergsbro BGK 2 6p

Uddevalla BGK 6p

Omgångens spelare: Linus med 21,0 i snitt.

Laget bestod av Gunnar Bengtsson, Jens Bergström, Peter Eisenschmidt, David Gustavsson, Robert Skyttberg, Linus Sundström och coach Daniel Langenes.

Sista omgången spelas i Jönköping helgen 7-8 mars!

Väl mött & på återseende.

/Linus

Skribent: Robert Skyttberg