Vill du bli medlem i Askims Bangolfklubb?

Medlemmar i Askims Bangolfklubb spelar gratis på Askimsbadet hela året. När du betalt din medlemsavgift får du ett medlemskort som du visar för kioskpersonalen, så får du spela fritt så mycket du vill. Du får dessutom 20% medlemsrabatt på allt i kiosken.

Avgiften betalas enklast i glasscafét. Säg till personalen att du vill lösa medlemsskap så fixar de det. Du kan betala med bankkort eller Swish. Den som vill kan också betala in till föreningens Bankgiro 332-5545.

• Ungdomar, födda 2001 eller senare: 300 kronor
  • Vuxna, födda mellan 1957 och 2000: 750 kronor
  • Pensionärer, födda 1956 eller tidigare: 300 kronor
  • Familjekort: 1000 kronor (Max två vuxna samt ungdomar boende på samma adress)
  • Hedersmedlemmar: 200 kronor

Hedersmedlem blir den som varit medlem i 10 år eller mer i följd.

När du betalt medlemsavgiften skickar du ett mejl till This is a mailto link där du anger:

Fullständigt personnummer

Mejladress

Mobilnummer

Postadress

så skickar vi ut ditt medlemskort så fort vi kan. I glasscafét finns också färdiga formulär att fylla i för nya medlemmar. Välkommen!

Uppdaterad: 04 MAR 2021 12:52 Skribent: Gunnar Bengtsson